skip to Main Content

Bovast Funderingstechniek

Bovast Funderingstechniek, uw specialist op het gebied van betonschroefpalen, ook wel mortelschroef, avegaar of boorpalen genoemd. Is een landelijk opererende onderneming met een passie voor draagkracht.

Bovast Funderingstechniek gaat voor omgevingsvriendelijke funderingen. Wij hebben ons gespecialiseerd in de betonschroefpaal, ook wel mortelschroefpaal of avegaarpaal genoemd. Door het toepassen van dit systeem behoort onnodig trilling-overlast tot het verleden en wordt geluidshinder voorkomen. De omgeving is echter meer dan dat, vinden we bij Bovast Funderingstechniek. De directe omgeving van de machines moeten veilig zijn voor onze medewerkers, daarnaast moet de stikstofuitstoot tot een minimum beperkt worden. Dit garanderen we door het inzetten van zeer moderne machines. Onze funderingsmachine beschikt over een Stage V motor waarmee wordt voldaan aan zeer hoge emissienormen. Niet zonder trots melden we dat dit de eerste door Doosan geleverde Stage V motor van de Benelux voor de middelgrote machines is.
Niet alleen de gezondheid van de natuur maar ook van de medewerkers staat bij ons centraal. Bovast Funderingstechniek is continu op zoek naar verbeteringen en we passen hier onze manier van werken en machines op aan. Onlangs is de funderingsmachine voorzien van 360 graden camera’s om de directe omgeving tijdens de werkzaamheden goed te kunnen overzien.

 

“Bovast Funderingstechniek, de basis voor uw bouwwerk.”

Gaan wij voor u aan het werk?
Informeer naar de mogelijkheden

Back To Top